Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Maleisië
  • Maleisië
  • Maleisië
  • Maleisië
  • Maleisië
  • Maleisië
  • Maleisië

Maleisië

Een vakantie naar Maleisië brengt u een reis naar prachtige eilanden, het Taman Negara, het grootste en oudste regenwoud ter wereld. Een reis waarbij de gastvrije bevolking u hartelijk begroet en lekker eten het credo is.

Aaneenschakeling van hoogtepunten.

Maleisië, bestaand uit het schiereiland Maleisië en Borneo (het eiland Borneo bestaat uit een Maleisisch en een Indonesisch deel) welk deel u ook kies, uw reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Parelwitte stranden

Tijd om te relaxen op parelwitte stranden met rustige baaien en een glasheldere zee is er voldoende tijdens een paar dagen verblijf op Penang of Langkawi. Scholen tropische vissen bewondert u tijdens het snorkelen of duiken op Pulau Tioman of de Perhentian eilanden; deze eilanden voldoen aan de omschrijving het ultieme paradijs op aarde.

Verblijf in de hoofdstad Kuala Lumpur

Gedurende het verblijf in de hoofdstad Kuala Lumpur, bezoekt u vanzelfsprekend de Petronas Twin Towers. Per lift bereikt u in luttele seconden grote hoogten en de stad ligt aan uw voeten. Maak kennis met verschillende culturen in de kleurrijke wijken China Town en Little India.

VOC-tijd

Het Stadhuys en de naam Jonkerstraat, dat klinkt Nederlands in de oren, niet waar? In Malakka struikelt u over restanten uit de VOC-tijd. Een gemoedelijk stadje om heerlijk langs koloniale gebouwen te slenteren in het historische centrum.

Borneo

Borneo is er voor de natuurliefhebber en de avontuurlijk ingestelden. Hier beklimt u Mount Kinabalu, maakt u kennis met de Oerang Belanda in het Bako National Park en staat u oog in oog met de bedreigde Orang Oetan in Sepilok reservaat. Stap voor meer avontuur in een kano op de Kinabatangan rivier en slaap vervolgens in in een traditioneel Iban longhouse gelegen in het Batang Ai National Park.

Individuele rondreis per huurauto

Het westelijke gedeelte van Maleisië leent zich perfect voor een individuele rondreis per huurauto. Zit liever niet zelf achter het stuur – in Maleisië rijdt met immers aan linkerkant– boekt u dan een reis per comfortabele auto met privé chauffeur. Een georganiseerde groepsrondreis behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Deze laatste twee manieren van reizen zijn een goed idee wanneer u Borneo wilt bezoeken.

Tip:

Waarom combineert u uw reis door Maleisië niet met Singapore?

Maleisië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten