ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Vanuatu

Vanuatu

Reizen naar Vanuatu wordt door Europeanen weinig gedaan. U zult echter niet de eerste Europeaan zijn die voet aan wal zet op de eilandengroep.

Een grote naam in de geschiedenis ging u reeds voor. Niemand minder dan zeevaarder kapitein Cook.

De archipel in de Pacific wordt nauwelijks bezocht door vakantiegangers. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat de reis er naar toe behoorlijk lastig is. Verbindingen per vlucht zijn op een hand te tellen. Bovendien zijn de schaars aanwezige accommodaties niet meer dan eenvoudig te noemen.

Een reis naar Vanuatu is toch echt wel de moeite van het reizen waard. Prachtige baaien, uitgestrekte lagunes wachten op u. Hier treft u de natuur in haar puurste vorm, denk aan junglelandschappen en bergachtige eilanden bevolkt door inheemse vogelsoorten die u nergens anders treft. Aangevuld met actieve vulkanen en stammen die een zijn met de natuur. Waar op onze aardbol ziet u dat?

Duik- of snorkelenliefhebbers komen op Vanuatu meer dan aan hun trekken. Echter behalve een schitterende onderwaterfauna is er nog meer in het warme water te zien.  Voor de kust van het eiland Santo daalt u af naar een scheepswrak uit WOII, een spectaculaire duik verzekerd.

Vanuatu, met de gelukkigste bevolking ter wereld, heet u van harte welkom. Reist u mee naar deze bijzondere plek op aarde?

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten