ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Tonga
  • Tonga

Tonga 

Tonga gelegen in het midden in de Stille Zuidzee, is het laatste Polynesische koninkrijk ter wereld. Tonga is een plek waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Reizen naar Tonga, is reizen als een ware pionier. Slechts een handvol andere reizigers gingen u voor, slechts weinigen zullen u volgen naar deze archipel. Jaarlijks worden de prachtige eilanden maar nauwelijks bezocht, toerisme staat derhalve, zelfs anno nu, nog altijd in de kinderschoenen.

Overweldigende natuur en cultuur, oude ruïnes, betoverende grotten en een fantastische onderwaterwereld, dat is wat u kunt verwachten als u naar Tonga afreist. Is dat wat u graag ziet en doet tijdens uw vakantie, dan wacht Tonga op u om ontdekt te worden.

Wellicht hoort u, wanneer heerlijk van de zon ligt te genieten, hier en daar wat geknor. Varkens treft u op Tonga overal. Waar u ook kijkt, de koddige beesten dartelen werkelijk over het gehele eiland rond. U ziet ze zelfs op het strand, waar ze zo nu en dan pootje baden of zichzelf trakteren op een lekker hapje in de vorm van een krabbetje of  een paar schelpdieren.

Tip: Voeg Tonga aan uw reisschema toe wanneer reeds naar Auckland in Nieuw-Zeeland of Melbourne of Sydney in Australië reist. Ze laten zich perfect met elkaar combineren. Wij stellen graag een mooi reisschema voor u samen.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten