ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Samoa
  • Samoa
  • Samoa
  • Samoa
  • Samoa

Samoa

Ingeklemd tussen Nieuw-Zeeland en Australië in de Stille Oceaan, ligt een pracht van een bestemming op u te wachten.

Ontdek snel waarom Samoa uw volgende bestemming wordt.

Op Samoa lijkt de tijd stil te hebben gestaan. De lokale bevolking begroet u met een grote glimlach en heet u van harte welkom op Samoa. Hier is het leven nog traditioneel, leeft men zoals de voorvaderen dat deden, samen in kleine dorpen verspreid over de eilanden. Samoa is met haar prachtige witte zandstranden, hoge palmbomen, azuurblauwe lagunen, betoverende koraalriffen en een rijke onderwaterfauna met recht de perfecte droombestemming van iedere reiziger. Ontdek de onderwaterwereld, ga zwemmen, snorkelen of duiken, wat kiest u?

Samoa is opgedeeld in twee delen. Het ene gedeelte luisterde vroeger naar de naam West Samoa. Vandaag de dag wordt nog enkel Samoa genoemd. Het andere deel draagt de naam Amerikaans Samoa.

De hoofdstad van Samoa, Aipa, staat bol van de koloniale gebouwen uit vervlogen tijden. Tijden dat Duitsland en Nieuw-Zeeland hier de scepter zwaaide. Waan uzelf weer even kind en beleef de avonturen van het verhaal “Schateiland”. De auteur van dit beroemde boek (de Schot Robert Louis Stevenson) woonde tot aan zijn overlijden op het eiland. Werkelijk een feest der herkenning. Pas maar op dat u de beruchte piraat Long John Silver niet tegen het lijf loopt.

Weetje: Op Samoa wordt van alle landen in de wereld het laatste Nieuwjaar gevierd. Aangezien de bestemming ten oosten van de internationale datumgrens ligt is Samoa de laatste die het nieuwe jaar inluiden. 

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten