ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Salomonseilanden

Salomonseilanden 

De Salomonseilanden zijn de dunst bevolkte eilanden ter wereld. De natuur viert hoogtij, mensen wonen er nauwelijks.

De eilandgroep bestaat voornamelijk uit dicht beboste natuur, vulkanische eilanden en koraalatollen. De ongerepte natuur en tel daar een schat aan verschillende culturen, wild- en zeeleven, koraalriffen en trekkingsmogelijkheden in de bergen bij op en u weet dat de Salomonseilanden een echt paradijs op aarde zijn.

Verspreid over de Stille Zuidzee liggen meer dan 900 eilanden. Slechts een handvol wordt door reizigers bezocht, namelijk Choiseul, Santa Isabel, Malaita, New Georgia, Guadalcanal en Makira.

Houdt u van duiken en snorkelen? De onderwaterwereld rondom de Salomonseilanden is the place to be om deze wereld te verkennen. Kleurrijke koraalriffen, tropische vissen zwemmen tussen wrakken uit de Tweede Wereldoorlog. De restanten van een Japans vrachtschip of een neergestort gevechtsvliegtuig zijn het bekijken meer dan waard.  

Recentelijk investeert de lokale bevolking veel energie in het opzetten van kleinschalige eco-accommodaties. Grote internationale hotelketens treft u hier niet. Slechts een handvol sterrenhotels is aanwezig, het overige aanbod aan hotels is eenvoudig te noemen.

Tip: Combineer uw reis naar Nieuw-Zeeland met deze prachtige Salomonseilanden. Wij stippelen graag een mooie reisroute voor u uit.  

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten