ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea 

Welkom op één van de meest ongerepte plekken ter wereld, Papoea-Nieuw-Guinea.

Een plek waar regenwouden domineren, steile bergen tot aan de hemel reiken, prachtige valleien u doen verbazen van schoonheid, maar ook het land van kleine zandstranden gelegen aan een kristalheldere oceaan. Voor een brok ongerepte natuur, een bevolking zo puur, reist u naar Papoea-Nieuw-Guinea!

Te midden van zeer dicht regenwoud met vele rivieren die Papoea-Nieuw-Guinea doorkruisen, treft u Port Moresby, de hoofdstad. In vergelijking met de rest van het land, een moderne plek op het eiland. Hoogbouw, drukke straten, talloze winkels en een geruime keus aan hotels, u treft het er allemaal. Een ding ontbreekt er echter, charme. Het is dan ook niet gek dat de meeste reizigers de stad niet in het reisschema opnemen.

Wat reizigers wel aanspreekt zijn de ruige woeste landschappen van Papoea-Nieuw-Guinea. Breng zeker een bezoek aan de verschillende stammen op het eiland en leer over de cultuur van de lokale bevolking.

Doordat het land dichtbebost is, zijn de wegen dikwijls moeilijk begaanbaar. Des te interessanter is het in contact te komen met een van de talrijke stammen die midden in de natuur leven . Westerse beschaving is op veel plekken nog altijd een onbekend begrip. De lokale bevolking ziet er nog altijd hetzelfde uit als een eeuw geleden. Vele stammenoorlogen worden hier nog immer uitgevochten met speren.

Gaat u mee op ontdekkingsreis naar een van de laatste wildernissen op onze planeet? Laat de pionier in uzelf los en reis naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Papoea-Nieuw-Guinea laat zich prima combineren met een bijvoorbeeld een bezoek aan wereldstad Singapore. Wij stellen graag voor u de perfecte reis samen.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten