ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Cookeilanden
  • Cookeilanden
  • Cookeilanden

Cookeilanden

Heeft u ooit gehoord van de plaatsen Rarotonga en Aitutaki? Dit zijn twee van de drie bewoonde eilanden van het 15 eilanden tellende archipel genaamd de Cookeilanden.

Kristal helder water, prachtige zandstranden zover u kunt kijken. De Cookeilanden zijn met recht een bijzondere bestemming in de Indische Oceaan. De gastvrije oorspronkelijke bewoners, de Maori, heten u van harte welkom. Ze zorgen ervoor dat u als bezoeker van de archipel het absoluut aan niets ontbreekt gedurende uw vakantie op de idyllische eilanden.

Bezoek de kleurrijke markt op Rarotonga, een perfecte gelegenheid om in contact te komen met de lokale bevolking. U voelt zich een ware ontdekkingsreiziger op het eiland Atiu. Op deze plek vol inheemse vogelsoorten en grotten, wacht het avontuur op u, dus ga zeker op verkenning uit. Een gids leert u alles over de geschiedenis en de natuur van de eilandengroep. Blijft u liever in uw luxe privévilla om te genieten van het aangename klimaat en de prachtige stranden? We geven u groot gelijk.

Tip: Combineer een bezoek aan Nieuw-Zeeland met de Cookeilanden.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten