ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Bora Bora
  • Bora Bora

Bora Bora

Frans Polynesië staat synoniem voor het paradijs, Bora Bora met haar parelwitte stranden en wuivende palmbomen is daar geen uitzondering op, het staat garant voor een zeer geslaagde tropische vakantie.

Zoek niet verder naar prachtige stranden, kristalhelder water, goede onderwatersport mogelijkheden en heerlijke accommodatie, die treft u op Bora Bora. Op al deze facetten scoort de bestemming een dikke tien.

U moet er even voor reizen, maar dan heeft u ook wat. De meest gevlogen route naar Bora Bora is via de Verenigde Staten. Reken er op dat u voor de reis naar het paradijs een etmaal uittrekt. Onderweg de route onderbreken en een paar dagen in Amerika verblijven is uiteraard mogelijk. Vanzelfsprekend zoeken we graag de beste route voor u uit.

Eenmaal aangekomen op uw droombestemming, is slechts een ding van belang: Genieten!

Wilt u de dagen aan het strand een afwisselen met wat activiteiten? Dat is op Bora Bora eveneens prima te regelen. Gaat u duiken of snorkelen? Kiest er voor boven water te blijven, er is genoeg te ontdekken. Liefhebber van hiken? Wandel het eiland eens rond. Boek een jeepsafari, zo ontdekt u het ruige binnenland vol watervallen.

Echter ook kanoën of SUP’en behoren tot de mogelijkheden, wanneer u het strand even achter u wenst te laten. Geniet van prachtige lagunes tijdens een zeiltocht of stap aan boord van een helikopter en bewonder het prachtige eiland vanuit de lucht.

Mocht u denken dat Bora Bora enkel een bestemming is voor honeymooners, dan heeft u het mis. Bora Bora is er voor iedereen die ultiem wil genieten. Koppel of gezin, iedereen geniet van de gastvrijheid op het eiland.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten