Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt u naast The big five, uitgestrekte wildparken en cultureel erfgoed. Zuid-Afrika heeft voor iedere reizigers iets moois in petto.

Voor elke wens

Het maakt niet uit of liefhebber bent van boeiende steden, of uw hart ligt bij fraaie tuinen. Of op zoek bent naar volle wijnen of uw dagen liever doorbrengt aan het stand. Misschien spot u liever wild? Het maakt niet uit wat u zoekt, voor elke wens is er een advies, reis af naar Zuid-Afrika. En vergeet u vooral niet de staatjes Lesotho en Swaziland daar aan toe te voegen.

Bol van de geschiedenis

Zuid-Afrika staat bol van de geschiedenis. Op Robben Eiland ervaart u hoe Nelson Madela zijn tijd in ballingschap doorbracht. In de townships van Kaapstad vertelt een gids u hoe het leven er in deze wijken aan toe gaat. Tijdnes een fietstocht door Soweto neemt u een kijkje in het dagelijks leven van de locals.

Gods Window

Behalve savanne, beschikt Zuid-Afrika tevens over prachtige canyons. ‘Gods Window’, is daar een goed voorbeeld van. Het geeft u een blik op een van de grootste canyons ter wereld, Blyde River Canyon.

Behalve wildlife spotten in de wildparken heeft u de mogelijkheid Zuid-Afrika op een zeer bijzondere manieren bereizen. Wat dacht u van een reis per trein door het land? De Blue Train is een vijfsterren hotel op een rails. Ook wanneer uw reisbudget minder riant is, is deze vorm van vervoer een absolute aanrader.

Voor elk budget

Zuid-Afrika is voor elk type reiziger, voor elk budget bereikbaar. Variërend van een verblijf in eenvoudige accommodatie tot luxe hotels. Voor zij die op huwelijksreis gaan of degenen die op zoek zijn naar een camperreis, een wijntour of een safari.

Per rondreis door Zuid-Afrika ontdekt u op een comfortabele manier de vele facetten van het land. Reist u liever niet bus, kiest u dan voor een fly-drive, waarbij u per huurauto zelf door het land reist.

Zuid-Afrika vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten