ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Zimbabwe
  • Zimbabwe
  • Zimbabwe
  • Zimbabwe

Zimbabwe

Zimbabwe is zonder twijfel mooier en gevarieerder dan elk ander land in Afrika. In Zimbabwe reis door maar liefst zes Nationale parken bezoeken. Tevens bepaalt u hoe u deze wildparken verkent, te voet, per jeep of vanaf het water. Zegt u Zimbabwe, dan volgt daarop automatisch de woorden Victoria Watervallen. Bezoek deze imposante watervallen ze vormen de kroon op uw vakantie door het land.

Het grootste wildpark van het land is het Hwange Nationaal Park. Met gemak spendeert u hier dagen en verveelt u zich geen seconde. Spot neushoorn in het onbekendere bergachtige Eastern Highland en breng ook zeker een bezoek aan het Matobo Hills National Park.

Zimbabwe is niet enkel wildparken u kunt er tevens terecht voor een flinke dosis cultuur. Een aanbod dat varieert van koloniale gebouwen tot rotsschilderingen aangebracht door de Bosjesmannen. Dwaal rond bij de Great Zimbabwe ruïnes, waar onder begeleiding van een deskundige gids het verleden tot leven komt. 

Combineer Zimbabwe met buurland Zambia en geniet op deze manier op en top van ‘de rook die dondert’ zoals de locals de imposante UNESCO Werelderfgoed genoteerde Victoria watervallen noemen. Terwijl u in het statige Victoria Falls Hotel zichzelf tegoed doet aan een high tea, geniet u van een van de mooiste uitzichten op het kolkende water.

Buurland Zuid-Afrika combineert tevens goed met Zimbabwe, het Krugerpark is vanuit deze bestemming prima bereikbaar. Ook rijdt u vanuit Zimbabwe zo naar het Limpopo National Park gelegen in Mozambique.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten