Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Tunesië
  • Tunesië
  • Tunesië
  • Tunesië
  • Tunesië
  • Tunesië

Tunesië

Voor wie denkt dat Tunesië niet meer is dan de Sahara, heeft het mis. Naast deze woestijn beschikt het land over een prachtige kust vol heerlijke badplaatsen.

Fijn geprijsd

Voor een fijn geprijsde zonvakantie kiest u voor een verblijf in Sousse. De ideale uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan de gezellige haven bij Port el Kantaoui of een uitstapje te maken naar de medina van het nabij gelegen Hammamet. Toch nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar een trip naar de oude havenstad Monastir of het vissersplaatsje Mahdia.

Oase

Voor prachtige natuur trekt u naar Tozeur. Een oase vol dadelpalmen, vijgen-, bananen- en granaatappelbomen. Boek een jeepsafari naar Chebika en Tamerza of breng een bezoek aan het bergdorp Matmata, vol ondergrondse (grot)woningen. Herkent u dit gebied? Het diende als decor voor een van de kaskrakers uit de Star Wars reeks.

Tunis

Vanuit de hoofdstad Tunis, staat u snel midden in de Romeinse geschiedenis in plaatsen als Carthago en Kairouan. Naast een bezoek aan de medina van Tunis, mag een bezoek aan de het Bardo museum zeker niet ontbreken. Dit museum bezit de grootste collectie mozaïeken ter wereld.  was ooit de thuishaven Hannibal, die met een kudde olifanten de Alpen overstak. De ruïnes van Carthago,  de restanten van het amfitheater en Romeinse baden zijn een lust voor het oog.

Met een vakantie naar Tunesië combineert u Westers comfort met de mystiek van de Arabische wereld. Laat u zich verleiden door dit schitterende land?

Tunesië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten