Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Senegal
  • Senegal
  • Senegal
  • Senegal

Senegal

De westkust van Afrika is bij velen enkel bekend vanwege haar witte zandstranden.

Geknipt voor een safarireis

In het prachtige Senegal ontdekt u wilde dieren in diverse natuurparken. Senegal is, naast Tanzania, geknipt voor een safarireis. De uitgestrekte Afrikaanse savanne geeft u een boeiende inkijk in leven van het wild dat u er moeiteloos treft. Vanuit een stoere landrover jeep trekken giraffen en neushoorns aan u voorbij.

Natuurreservaten

De verschillende natuurreservaten in Senegal, tonen de oprechte schoonheid van het West-Afrikaanse land. Talrijke vogelsoorten trekken aan u voorbij. Tevens staat u er oog in oog met apen en zebra’s. De baobab, ‘apenbroodboom’, is het symbool van het land. Een stop bij een exemplaar van maar liefst duizend jaar oud mag u simpelweg niet overslaan.

Dakar

Dakar, de hoofdstad Dakar van Senegal is een bestemming op zich. Hier duikt u in het verleden van de slaventijd op het eiland Gorée. ‘La Maison des Esclaves’, het roze huis diende een paar eeuwen lang als handels- en transportpost voor slaven richting de nieuwe wereld. Bent u nog op zoek naar een souvenir voor het thuisfront? Bezoekt u dan zeker de Tilènemarkt, hier scoort u zonder enige twijfel handgemaakte tas of sjaal, een cadeau dat de thuisblijvers vast en zeker weten te waarderen.

Witte zandstranden

Hoe kunt u uw reis door dit prachtige land beter afsluiten dan aan het witte zandstrand? Saly is de Lagune de la Somone, is perfect voor relaxte dagen aan het stand. Waar u ook gaat, stilzitten in Senegal is lastig. Simpelweg, overal klinkt muziek. Danst u mee met de locals tijdens de vele (spontane) optredens door het gehele land?

Tip:

Senegal is perfect te combineren met het (17 x kleinere) buurland Gambia. Senegal is de perfecte combinatie tussen eeuwenoude, ongerepte cultuur en exotische dieren. Wanneer reist u af naar deze fraaie bestemming?

Senegal vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten