ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Mozambique
  • Mozambique
  • Mozambique
  • Mozambique
  • Mozambique
  • Mozambique

Mozambique

Reist u mee naar een bestemming voor echte avonturiers, een plek waar u nauwelijks buitenlandse reizigers vindt? Reist u mee naar Mozambique, een land dat garant staat voor een kilometers kustlijn, fraaie stranden en een boeiende onderwaterwereld? Wilt u meer doen dan enkel het strand bezoeken, vanuit diverse badplaatsen heeft u de mogelijkheid om op safari waarbij u zelfs de Big Five ontdekt.

Het bekendste wildpark van het land is het Limpopo National Park. Een plek in Mozambique die garant staat voor een onvergetelijke safari. De wildparken Gorongosa en Niassa staan tevens garant voor een flinke portie avontuur.

In het Niassa Game Reserve vindt u de grootste wildconcentratie, het Krugerpark in Zuid-Afrika valt hierbij volledig in het niet. Tijdens een burgeroorlog die in de vorige eeuw in Mozambique woedde, verloor het Gorongosa National Park haar glans en een groot deel van haar dieren. Het park is anno nu in ere hersteld en opnieuw een lust voor elke safari liefhebber.

 De kustlijn is Mozambique is maar liefst 2.500 kilometer en ideaal voor een strandvakantie. De onderwatersporter haalt het hart op bij de prachtige koraalriffen voor de kust. Wie weet ziet u tijdens uw duik in het aangename water niet enkel koraal, wellicht wordt u begroet door een walvishaai of mantarog. Mozambique mag zelfs jaarlijks (in de maanden juli tot november) bultrugwalvissen in haar wateren ontvangen. De stranden gelegen aan de Indische Oceaan zijn idyllisch en ongerept. Massatoerisme is hier een term die hier in het woordenboek niet voor komt.

Mozambique staat garant voor het authentieke Afrika of u uw reis nu doorbrengt in een hotel, een lodge of kiest voor een kampeersafari.

Denkt u eens aan een combinatiereis Mozambique en Zimbabwe om uw Afrikaanse avontuur verder uitbreiden.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten