ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Madagaskar
  • Madagaskar
  • Madagaskar
  • Madagaskar
  • Madagaskar

Madagaskar

Nauwelijks toerisme, veel natuurschoon dat zijn de twee basis ingrediënten voor een reis naar Madagaskar. Een van de grootste eilanden ter wereld, waar Afrikaanse en Aziatische sferen en invloeden naadloos in elkaar over gaan. Bent u klaar voor een trip over het eiland om lemuren te aanschouwen, uiteenlopende landschappen in een keur aan Nationale Parken te ontdekken en kennis te maken met de gastvrije bevolking?

Maki’s en lemuren komt u in de jungle van Ranomafana National Park zeker tegen. Door de geïsoleerde ligging, leven er op Madagaskar dieren en planten die u nergens anders treft. Want zegt u eens eerlijk, waar zag u eerder een Indri Indri of een Madagaskar gekko? Ben getuige van de walvismigratie (juli/augustus/september) een indrukwekkend schouwspel dat u uw leven lang bij blijft. Niet alleen boeiende fauna, ook unieke flora wacht op u. Orchideeën zover het oog reikt (bloeiperiode oktober/november), maar ook pijn- en eucalyptusbomen pijn- en eucalyptusbomen pijn- en eucalyptusbomenpijn- en euclyptusbomen.

Ile Sainte Marie, Nosy Komba of Nosy Be, lenen zich perfect voor een paar dagen strand na een reis door Madagaskar. Wellicht kiest u een van de andere eilanden om vanuit een ecolodge uw duikbrevet te halen in het heldere water.

Of u nu tijdens uw (privé)rondreis kiest voor het hoogland met haar rijstvelden of de voorkeur geeft aan de thermale baden in Antsirabe, uzelf een handgemaakt houtsnijwerk cadeau doet in AmbositraAmbositra, terug naar de koloniale tijd gaat in Ranomafana, op bezoek gaat bij de Betsileo stam of aan een lokale wijn nipt in Ambalavo. Madagaskar is altijd de moeite waard.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen


Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten