ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Botswana
  • Botswana
  • Botswana
  • Botswana
  • Botswana

Botswana

Reizen naar Botswana is reizen naar een stuk Afrika waar weinigen u voor gingen. Het relatief onontdekte land is een waar walhalla voor liefhebbers van ongerepte natuurgebieden.

De gevarieerde landschappen en weidse vlaktes van Botswana zijn het prefecte decor voor een avontuurlijke safari. In de oase van de Okavangodelta waant u zich in een compleet andere wereld ten opzichte van een tocht door de welbekende Kalahari-woestijn. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort u het land bereisd er komt een punt dat u door deze enorme zandvlakte rijdt. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat deze woestijn een groot deel van het land beslaat.

De beste foto’s schiet u tijdens een safari door het Chobe National Park. Midden in de wildernis van Afrika passeren troepen wilde olifanten aan u voorbij. Bij het vallen van de avond, port de ranger het kampvuur op en trakteert u op spannende verhalen over zijn leven en werk in het park en de big five. Als u goed luistert hoort u tussen zijn verhalen door in de verte hyena’s huilen.

Van alle landen in Afrika fotografeert u in Botswana het gemakkelijkst de ‘Big Five’. Naast leeuwen verschijnen er olifanten en luipaarden voor uw lens. Zorg er voor dat uw SD-kaart over voldoende geheugen beschikt, zodat uw kennismaking met de immense neushoorn en gigantische buffel het indrukwekkende vijftal completeert.  

Breidt u reis uit met een een bezoek aan de De Victoria Falls. Dit is de grootste waterval op het Afrikaanse continent. Ben getuige van 500 miljoen liter water dat maar liefst 100 meter langs de kliffen naar beneden dondert.

Dit ongerepte stuk Afrika, wacht op u, ga op ontdekking. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis. Wenst u rond te reizen per groep of geeft u de voorkeur aan een privé rondreis speciaal voor u op maat gemaakt? Wij vernemen uw wensen graag.

Tip: Combineer Botswana een met Zuid-Afrika en/of Namibië.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten