ZOEK & BOEK

Avontuurlijke rondreizen – Scandinavische landen, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland

Er is geen betere manier om de Scandinavische landen, IJsland, Groot-Brittannië of Ierland te verkennen dan met een autorondreis.

Avontuurlijke rondreizen –Scandinavische landen, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland

De Scandinavische landen zijn echte natuurbestemmingen, met de meest indrukwekkende landschappen waar je avontuurlijke activiteiten midden in de natuur doet.

Ga kajakken in Noorwegen, berensporen zoeken in Zweden, of maak een walvissafari in IJsland. In Groot-Brittannië toert u door het schilderachtige landschap langs pittoreske dorpjes en door nationale parken of door het ruige decor van de Schotse Hooglanden. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een fantastische vakantie voor met zijn tweeën of met het hele gezin! 

Ontdek de tips van uw reisspecialist YourTravel en Buro Scanbrit:

Magisch IJsland

Avontuurlijke rondreizen –Scandinavische landen, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland - Een top reis waarbij u heel IJsland rond gaat

Een top reis waarbij u heel IJsland rond gaat en spannende excursies doet. Van hiken op een eeuwenoude gletsjer, het spotten van walvissen tot het badderen in een natuurlijke warmtebron. En in het lava-informatiecentrum leert u alles over vulkanen en aardbevingen. Kortom, een rondreis voor avonturiers!

Tip: 12-daagse rondreis ‘Freyja’ langs hotels inclusief vlucht en autohuur vanaf € 1899 p.p. (bij 2 personen) 

Spectaculair Noorwegen

Een echte aanrader voor degenen die willen kennismaken met het overweldigende landschap van Noorwegen! De start van de reis is in het wandelparadijs de Gudbrandsdal. In het fjordengebied geniet u van spectaculaire watervallen, maakt een fietstocht rondom het Vangsvatnet meer en maakt u een kajaktocht in de Nærøyfjord.

Tip: 17/18-daagse rondreis ‘Sigmund’ langs vakantiewoningen inclusief overtocht vanaf € 329 p.p. (bij 4 personen, 17 dagen). 

Familieavontuur in Zweden

Avontuurlijke rondreizen –Scandinavische landen, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland – Ga in Zweden een heerlijke kanotocht maken

Zweden is bij uitstek een vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. De rondreis Arvid gaat door de schilderachtige regio Dalarna, waar u verblijft op mooi gelegen vakantieparken. Ga hier heerlijk zwemmen en fietsen, een kanotocht maken of op wildernisexcursie. Een spannende bever- of elandsafari mag natuurlijk ook niet ontbreken

Tip: 13/14/15/17 of 18-daagse rondreis ‘Arvid’ langs vakantiewoningen inclusief overtocht vanaf € 235 p.p. (bij 4 personen, 13 dagen) 

Afwisselend Ierland

Tijdens deze complete rondreis ontdekt u hoe veelzijdig en afwisselend Ierland is. In een rustig reistempo rijdt u prachtige routes langs de mooiste natuurgebieden zoals de Wild Atlantic Way en het schitterende Causeway Coastal Route. Geniet van de overweldigende natuur, spectaculaire kliffen, kasteelruïnes en de steden Killarney en Belfast. 

Tip: 19-daagse rondreis ‘Moira’ langs hotels  vanaf € 985 p.p. (bij 2 personen) 

Ruig Schotland

Een uitgebreide kennismaking met het land van de doedelzakken, de Highland Games en whisky. Dit in een entourage van hoge bergen, diepe lochs en uitgestrekte bossen. Zo bezoekt u Pitlochry, 'The Heart of Scotland', de centrale hooglanden én de Schotse westkust. 

Tip: 13-daagse rondreis ‘Duncan’ langs hotels inclusief overtocht vanaf € 999 p.p. (bij 2 personen) 

Cultuur en natuur in Engeland

Midden-Engeland en Wales, een combinatie van 2 unieke en afwisselende bestemmingen. Bezoek de wereldberoemde universiteitssteden Oxford en Cambridge. En maak prachtige rondritten door het romantische Peak District. In Wales ziet u imposante kastelen en maakt u wandelingen in de bergen van de nationale parken Brecon Beacons en Snowdonia. 

Tip: 14-daagse rondreis ‘Rhys’ langs hotels inclusief overtocht vanaf € 1019 p.p. (bij 2 personen)

Waarom boeken bij YourTravel en Buro Scanbrit

  1. Kennis en specialisme: Buro Scanbrit is al ruim vijftig jaar dé vakantiespecialist naar Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en IJsland. 
  2. Gemak: de hele reis wordt voor u samengesteld. Alle benodigde boekingen zijn gemaakt en u gaat voorbereid op reis.
  3. Persoonlijk advies: bij Buro Scanbrit krijgt u een goed en persoonlijk reisadvies.
  4. Prijs: goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Prijzen zijn exclusief € 27 reserveringskosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds.

Buro Scanbrit

Vraag uw YouTravel agent naar meer informatie en boekingsmogelijkheden

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten