ZOEK & BOEK

Nieuwe zomerbestemmingen 2020 van Transavia bekend

Bilbao, Edinburgh en Perugia

Komende zomer vliegt Transavia naar drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport: Bilbao in Spanje, Edinburgh in Schotland en Perugia in Italië.

De vluchten naar Amman, Jordanië vanaf Amsterdam Airport Schiphol die al vanaf 1 oktober 2019 starten, worden ook volgend jaar zomer aangeboden.

3 nieuwe zomerbestemmingen bij Transavia!

Bilbao

De grootste stad in de noordelijke Spaanse regio Baskenland

De stad bevindt zich op het grondgebied van Biskaje en is omgeven door bossen, bergen, stranden en steile kusten. En de streek staat bekend om vele culinaire lekkernijen. Je komt tot rust in één van de plaatselijke barretjes en eet er de lekkerste tapas.

Maar er is meer; breng bijvoorbeeld een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim Museum of de Kathedraal van Santiago. Ook de overdekte markt ‘Mercado de la Ribera’ is een aanrader. Winkelen doe je rondom de straten Indautxi en Ensanche en je gaat uit in de wijk Abando.

Transavia vliegt drie keer per week naar Bilbao: op maandag, woensdag en vrijdag.

Bilbao, grootste stad van het Spaanse Baskenland

Edinburgh

De hoofdstad van Schotland

Een stad vol mythes en legendes. Bezoek bijvoorbeeld Edinburgh Castle, daar bekijk je de Schotse kroonjuwelen en de Stone of Destiny. En de ‘Auld Reekie’, hier komt het verleden weer tot leven.

Edinburgh is niet alleen de hoofdstad, maar ook een toonaangevende festivalstad én UNESCO Werelderfgoed. Je kunt er winkelen, dineren in wereldklasse en de stad heeft een gezellige cafécultuur en kunstscene.

Transavia vliegt vier keer per week naar Edinburgh: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

Edinburgh, Schotse hoofdstad

Perugia

De hoofdstad van Umbrië, tussen de steden Florence en Rome

Je vindt de stad dus in centraal Italië, dichtbij de rivier de Tiber. Wanneer je onder de bogen van Via Priori doorwandelt, kom je in een prachtige middeleeuwse omgeving.

Struin doorprachtige authentieke straatjes en bewonder de indrukwekkende stadsmuren. Je drinkt er een aperitivo tussen de studenten van over de hele wereld.

En wie kent ze niet, een kusje van chocolade: de Baci uit Perugia? Net buiten de stad staat een enorme chocoladefabriek. Daar vind je het museum La Casa del Cioccolato. In het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de Baci en de vele chocoladesoorten uit Perugia.

Transavia vliegt twee keer per week naar Perugia: op woensdag en zaterdag.

Perugia, hoofdstad van het Italiaanse Umbrie

Tickets naar deze prachtige bestemmingen zijn nu te boeken!

Natuurlijk maakt uw YourTravel reisagent uw reis compleet met een passend verblijf, transfers en excursies.

Transavia boekt u bij uw reisagent

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodYourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten